zul's FotoPage

By: zul js

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Thursday, 6-Apr-2006 06:54 Email | Share | | Bookmark
bangsar village lunch at Laksa Shack

Yang hadir....
artis jemputan dari swiss...PIAN
Jik tengah tengok menu
View all 8 photos...
...sms from ANAE, "satu lagi reunion akn diadakan hari khamis ni lunch kat Bangsar Village. Artis undangan PIAN, Seperti biasa siapa dtg lambat kono blanjo"...

tadi yang datang PIAN, Anae, Mazlang, Zaki, Zol, Jik and Wah...
Kirim salam, Marun, Leno...
Tak response..yang lain lain...


Thursday, 30-Mar-2006 01:57 Email | Share | | Bookmark
Pian balik Mesia weh.....cuti je

Pian....lama tak makan kari...
Shaf & Anae dah tersandar...
yang hadir....
View all 9 photos...
baru ni Pian balik dari Switz sekejap (bapa Pian meninggal dunia...innalillah...)
dah settle semua dia datang KL nak jumpa member bawang...
ANAE, AJIZ Mail, Shaf and Wah gi lah minum petang bersama-sama....
ada dua tiga gambar yang di ambil......


Tuesday, 7-Feb-2006 04:33 Email | Share | | Bookmark
Walimah anak Shaf

bapak & mak pengantin lelaki
mempelai.....tersenyum gembira
Halim,Sabri, Jik, DrBad, leno & Wah
View all 5 photos...
Semoga pengantin baru itu selamat menjalani kehidupan rumahtangga .....

Shaf & wife pun tentu terkenang zaman dedolu kat masjid Leeds back in awal 1980an... aku Jik, leno (sapa lagi) menyaksikan sesi nikah dulu....

nak jadi cerita tu, bisan Shaf ni dok sewa rumah bawang Sabri kat kelang tu...pi mai pi mai tang tu jugak no....

masa tu mazlang on the way, sankut kat karak, adan on the way, baru balik dari indon, Kime mungkin dah mai awai kut, Anae kata ada kenduri anak sedara dia kat perak, zaki tak response, Aminudin and Hj Kamel tak dapat jemputan sebab email depa (csd) tak mau terima email dari bawang group ni.......so, depa kirim salam saja.....


Tuesday, 27-Sep-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
belanje bawang kat mahbub lucky garden bangsar

Leno (makan), Anae (letih) mazlang
Mazlang melengung tengok leno makan
anae kekenyangan
View all 6 photos...
Hari ni sorang bawang, mazlang kedepan untuk belanja lunch pada bawang-bawang yang lain sebab dia naik pangkat....
bawang yang turut serta cuma ANAE, Leno, Wah....
Note: mazlang complain...ngape naik E17 kena belanja tapi yang naik m15 tak belanja pun????
Bawang yang naik M15 tolong jawab eh.....cam Jik, Hus and Ros...heheheh

PS.... sapa lagi yang naik pangkat ni????


Monday, 19-Sep-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Brighton Alummni Dinner 17-09-05

Jik and Wah
Jizz Ismail & ANAE
Chop and Leno
View all 5 photos...
Lah..thanx to Chop & Kime kerana sponsor table untuk bawang lain attend...
hadir...Chop, Leno, Marun, Jizz Ismail, ANAE, Jik and Wah

off course, Leno dapat salam dengan Ekin...cuma tak insert video...


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net